Home   |   Hospitality   |   Over Delta Security & Hospitality   |   Horeca   |   Vacatures   |   Services   |    Contact & Locatie  

 
Over Delta Security & Hospitality

Delta Security & Hospitality beschikt momenteel over 60 bewakingsagenten met een vaste standplaats en over een grote wervingsreserve om snel op nieuwe aanvragen te kunnen reageren. Alle agenten dienen strenge selectieprocedures te doorlopen. Zij worden getest op hun psychologische en fysieke kwaliteiten, hun opleiding en hun ervaring op het terrein. Door deze strenge selectie is er weinig personeelsverloop bij Delta Security & Hospitality. En omdat de agenten lang in dienst blijven, kent het bedrijf elk van hen persoonlijk.

Zij volgen voortdurend fysieke en psychologische cursussen, zodat hun kennis en vaardigheden perfect zijn aangepast aan de vereisten van de opdrachten die zij krijgen. Door zijn grote vakkennis kan Delta Security & Hospitality elke opdracht deskundig beoordelen en correcte prijzen voorstellen. Klanten van Delta Security & Hospitality hoeven dan ook geen budgettaire verrassingen te vrezen.

Delta Security & Hospitality waakt erover dat zijn ontwikkeling gepaard gaat met uitstekende klantencontacten en een echte vertrouwensrelatie. Delta Security & Hospitality bezorgt elke klant regelmatig activiteitsrapporten over bewakings- en interventieopdrachten.


Technologische evolutie op de voet gevolgd

Delta Security & Hospitality kiest ervoor om zijn organisatie te versterken door gebruik te maken van de technologische vooruitgang. Het bedrijf gebruikt gespecialiseerde planningsoftware om zijn opdrachten rationeel te organiseren en op elk ogenblik over een volledig en actueel overzicht van de plaats van de agenten te beschikken.

Delta Security & Hospitality beschikt ook over een systeem voor wachtrondecontrole met elektronisch toezicht om te garanderen dat elke ronde normaal wordt uitgevoerd. Ten slotte zijn ook de voertuigen van Delta Security & Hospitality uitgerust met geavanceerde toestellen voor communicatie en geografische lokalisatie.


Procedures strikt opvolgen

Delta Security & Hospitality maakt er een erezaak van om de wetgeving op de bewakingsactiviteiten na te leven. Delta Security & Hospitality heeft internationale erkenning van overheidsdiensten. In combinatie met een specifieke verzekering voor de bewakingssector garandeert deze erkenning dat alle voorschriften en "best practices" worden gerespecteerd.