Home   |   Hospitality   |   Over Delta Security & Hospitality   |   Horeca   |   Vacatures   |   Services   |    Contact & Locatie  

 
the services of Delta Security & Hospitality

Wij beveiligen van luchthaven tot bedrijventerreinen van winkels tot hotels en publiek gerelateerde evenementen. De brede focus van Delta Security & Hospitality en de drang naar kwaliteit maken dat we onze opdrachtgevers voor ieder specifiek probleem de beste oplossing bieden. We kunnen de branches als volgt indelen:


Zakelijke Dienstverlening:

Als onderneming of organisatie wilt u zich volledig kunnen richten op uw core businness.

Door het inzetten van beveiligers, receptionisten en of gastvrouwen/heren kan Delta Security & Hospitality de complete beveiliging van uw onderneming of organisatie overnemen.
Door het verrichten van brand en sluitrondes, toezien en handhaven van de interne regels zoals bijvoorbeeld clean desk policy kan Delta Security & Hospitality een groot deel van uw zorgen uit handen nemen.

Daarnaast kan Delta Security & Hospitality uw personeel trainen op het gebied van security awareness en het omgaan met agressie.

Retail:

Als onderneming wilt u dat uw winkels veilig zijn en dat u zo min mogelijk last heeft van derving door derden.
Delta Security & Hospitality kan u hierbij ondersteunen door het inzetten van winkelsurveillanten of door interventieteams welke tijdens een verbouwing na een inbraak of brand snel ingezet kunnen worden op de desbetreffende locatie.
Deze beveiligers zijn getraind op het signaleren van mogelijke winkeldieven en het preventief optreden hiertegen, daarnaast hebben de beveiligers een training omgaan met agressie gevolgd.

Toezicht en handhaving:

Delta Security & Hospitality is als beveiligingsbedrijf zeer betrokken bij de veiligheid op straat en in wijken.
Of het nu gaat om jongerenoverlast, buurt en wijktoezicht of overlast in een winkelgebied, onze kennis en ervaring delen wij graag.
Voor al deze problemen heeft Delta Security & Hospitality een passend antwoord, door het inzetten van straatcoaches, toezichthouders of beveiligers kunnen wij in samenspraak met de overheid en de buurtbewoners tot een passende oplossing komen.

Gezondheidszorg:

Ook in de zorginstellingen maken de laatste tijd steeds meer gebruik van beveiligingsmedewerkers en toezichthouders.
De medewerkers die Delta Security & Hospitality voor deze taken inzet zijn allen in het bezit van speciale vaardigheden zoals servicegerichtheid en gastvrijheid.
Eigenlijk zijn deze medewerkers gastheren welke in het bezit zijn van de benodigde beveiligingsachtergrond waardoor zij potentieel gevaarlijke situaties op hun waarde in kunnen schatten.
Deze medewerkers zullen patiënten en bezoekers proactief benaderen en op een goede manier met verschillende emoties kunnen omgaan.

Door het inzetten van Delta Security & Hospitality kunnen de medewerkers van de zorginstelling zich geheel richten op de taken waar zij voor nodig zijn.

Objectbeveiliging:

Delta Security & Hospitality beschikt over een team van objectbeveiligers. Deze objectbeveiligers kunnen zowel tijdelijk als voor langere tijd worden ingezet 24/7.

De geüniformeerde beveiligers van Delta Security & Hospitality voeren beveiligingswerkzaamheden uit zoals van te voren met u als opdrachtgever is besproken.
Mede door preventief aanwezig te zijn ligt de nadruk op het tegengaan van onbevoegde en ongecontroleerd verkeer van goederen en of personen van uw terrein of eigendom.
Daarnaast kan de beveiliger van Delta Security & Hospitality u ondersteunen met receptiewerkzaamheden en telefoontaken.

Al uw wensen zullen van te voren met de projectmanager worden doorgenomen en vastgelegd.

Justitieel toezicht:

Door de toegenomen drukte bij Politie en Justitie kan Delta Security & Hospitality uitkomst bieden.
Door het inzetten van bijvoorbeeld arrestantenverzorgers. Deze dragen zorg voor de opvang en verzorging van arrestanten.
De beveiligingsmedewerkers van Delta Security & Hospitality begeleiden de arrestanten vanaf binnenkomst tot het moment van vertrek.
De beveiligingsmedewerkers welke hiervoor kunnen worden ingezet voldoen aan een aantal specifieke eisen zoals stressbestendig en beschikken over voldoende sociale vaardigheden.

Evenement Beveiliging:

Evenementen veiligheid is een beveiligingsonderdeel op zich.
Doordat er vanuit de overheid steeds meer regels worden opgelegd vereist ieder evenement een professionele voorbereiding.
Mede door de jarenlange ervaring van Delta Security & Hospitality bij diverse grote en kleine evenementen zijn wij de juiste partij om u hierbij te assisteren.
Van veiligheidsplan tot aan de daadwerkelijke inzet van beveiligingsmedewerkers tijdens uw evenement Delta Security & Hospitality kan hier op een professionele manier in voorzien.

Aan de hand van het door Delta Security & Hospitality opgestelde veiligheidsplan zal er bekeken worden hoe de inzet er voor uw evenement uit zal komen te zien.
Delta Security & Hospitality zal altijd streven om een beheersbaar en veilig evenement van te maken, hierbij zijn niet altijd het aantal beveiligers doorslaggevend.

Delta Security & Hospitality kan naast deze diensten ook voorzien in een veiligheidscoördinator.
Een veiligheidscoördinator zal toezien op het navolgen van de gemaakte afspraken en zal als liaison functioneren tussen organisatie beveiliging en overheid en medische diensten.